vi-elsker-mad-linjen
Madlinjen-SKE

Vi elsker mad

Vil du lære at lave lækker mad helt fra bunden?

I linjefaget “Vi elsker mad” tager vi dig med ind i madlavningskunstens spændende univers, og giver dig nye oplevelser med mad og smage. 
Vi arbejde med ægte mad, forstået på den måde, at det er mad som er lavet fra bunden, af gode friske råvarer. 
Udover en masse teknikker og tips, kommer du bl.a. til at lære, hvordan man koger en fond, laver en bouillonterning og hvordan du kombinerer de forskellige smage, så de komplimenterer hinanden. 

0%
Skills
0%
Mental
0%
Fysisk

Du vil

vi-elsker-mad-linjen

Bål, blender og bambusskud

Vi laver det meste af vores mad i vores bålhytte. Men selvom vi har nogle primitive tendenser, så er vi ikke bange for at inddrage maskiner, i målet om at lave de lækreste madoplevelser. 

Vi benytter både Air fry’er, Ismaskiner, slow-cookers og hvad der ellers er behov for, når vi rejser rundt og udforsker mad fra hele verden. 

I jagten på de gode smage, kommer du derfor til at eksperimentere med både nye og velkendte retter. 

"Vi elsker mad" Faciliteter

“Vi elsker mad” har base i den hyggelige kombinerede bålhytte og udekøkken, men holder også til i skolens professionelle industrikøkken. 

Det er rigtig hyggeligt, og jeg elsker mad, så det passer meget godt. Det er meget nice at lærerne spørger os i starten på en periode, hvad det er vi vil lave, og så er det så det vi laver ... Vi lærer hvad for nogle smage du skal putte i retter, og hvordan man får ting til at smage godt, og så hvordan man laver ting fra bunden af.
Astrid
Astrid Damgaard Lindholm
9. klasse

Gammel Elevdag 2024

Vanen tro, indbyder vi igen i år alle tidligere elever, til at komme forbi og få en hyggelig dag med nye og gamle venner.

Kom forbi den 20. april

> Åben hus for alle tidligere elever kl. 13-15 (ingen tilmelding)
> Brunch for jubilarer fra kl. 11-13 (kræver tilmelding)

Tillykke til alle Jubilarer: 25 år: årgang 1998/1999 20 år: årgang 2003/2004 15 år: årgang 2008/2009 10 år: årgang 2013/2014 5 år: årgang 2018/2019


(Tilmeldingsfrist søndag den 14/4-2024)