I linjefaget “Vi elsker mad” tager vi dig med ind i madlavningskunstens spændende univers, og giver dig nye oplevelser med mad og smage.
Vi arbejde med ægte mad, forstået på den måde, at det er mad som er lavet fra bunden, af gode friske råvarer.
Udover en masse teknikker og tips, kommer du bl.a. til at lære, hvordan man koger en fond, laver en bouillonterning og hvordan du kombinerer de forskellige smage, så de komplimenterer hinanden.
Vi laver det meste af vores mad i vores bålhytte. Men selvom vi har nogle primitive tendenser, så er vi ikke bange for at inddrage maskiner, i målet om at lave de lækreste madoplevelser.
Vi benytter både Air fry’er, Ismaskiner, slow-cookers og hvad der ellers er behov for, når vi rejser rundt og udforsker mad fra hele verden.
I jagten på de gode smage, kommer du derfor til at eksperimentere med både nye og velkendte retter.
“Vi elsker mad” har base i den hyggelige kombinerede bålhytte og udekøkken, men holder også til i skolens professionelle industrikøkken.
Bygvænget 4, Skovlund
DK-6823 Ansager
Tlf. 75 29 25 77
Sikker mail sendes via CVR.nr 19028208
Praktiske informationer
Husk at vi henter og bringer til Bramming og Gårde
Så husk at vi henter eleverne ved
togstationerne i Bramming og Gårde.
Vi leverer dem også igen, når de skal hjem på weekend.
Så det er dejligt nemt at komme frem og tilbage til efterskolen, hvis man skal hjem i en weekend.
I skal bare sætte dem på toget, så sørger vi for resten.
Dette er en del af efterskoleprisen.