I linjefaget “Vi elsker mad” tager vi dig med ind i madlavningskunstens spændende univers, og giver dig nye oplevelser med mad og smage.
Vi arbejde med ægte mad, forstået på den måde, at det er mad som er lavet fra bunden, af gode friske råvarer.
Udover en masse teknikker og tips, kommer du bl.a. til at lære, hvordan man koger en fond, laver en bouillonterning og hvordan du kombinerer de forskellige smage, så de komplimenterer hinanden.
Vi laver det meste af vores mad i vores bålhytte. Men selvom vi har nogle primitive tendenser, så er vi ikke bange for at inddrage maskiner, i målet om at lave de lækreste madoplevelser.
Vi benytter både Air fry’er, Ismaskiner, slow-cookers og hvad der ellers er behov for, når vi rejser rundt og udforsker mad fra hele verden.
I jagten på de gode smage, kommer du derfor til at eksperimentere med både nye og velkendte retter.
“Vi elsker mad” har base i den hyggelige kombinerede bålhytte og udekøkken, men holder også til i skolens professionelle industrikøkken.
Bygvænget 4, Skovlund
DK-6823 Ansager
Tlf. 75 29 25 77
Sikker mail sendes via CVR.nr 19028208
Praktiske informationer
23. februar 14.00 - 17.00
På dagen kan du følgende:
- opleve den specielle efterskolestemningen
- se og muligvis prøve de forskellige linjefag
- få en rundvisning af nogle af vores nuværende elever
- få en snak med personalet
Og så er der selvfølgelig forfriskninger og kage
Vi glæder os til at se dig til vores åbent hus.
Der er ingen tilmelding, I kommer bare.
Hvis du ikke kan komme denne dag, så afholder vi jævnligt besøgsdage hvor du kan få en rundvisning.