Rejser Skovlund Efterskole London
Lær et fremmedsprog på skovlund efterskole

Sprog

Sproglig og boglig efterskole

På Skovlund Efterskole tilbyder vi en bred vifte af sprogfag, som kan give dig et forspring mod din drømmeuddannelse eller din rejse ud i verden. 
Vi tilbyder både fransk, spansk, tysk og det eftertragtede Cambridge engelsk. 
Som den eneste efterskole i Danmark, udbyder vi Cambridge engelsk fra begynder til universitetsniveau. 

Cambridge Engelsk

Få et eksamensbevis der åbner døre!

Cambridge Engelsk er både for dig der gerne vil blive god til basis engelsk, og for dig der har ambitioner og vil tage sproget til et nyt niveau. 
Undervisningen foregår udelukkende på engelsk, hvilket er med til at fremme dine sprogkundskaber og færdigheder. Og med et eksamensbevis fra Cambridge University i hånden, for du bl.a. mulighed for at: 

Proficiency (CPE) 
CPE er det højeste niveau af engelsk, du kan tage. Det er engelsk på universitetsniveau. 
Du kan læse mere om, hvad kurset indebærer her 
 
Certificate in Advanced English (CAE) 
CAE er engelsk på højt niveau (studentereksamensniveau). 94% af verdens førende universiteter anerkender CAE-beviset som adgangsgivende. 
Du kan læse mere om, hvad kurset indebærer her
 
First certificate in English (FCE)  
FCE er engelsk svarende til 9.-10.kl. niveau. 
Du kan læse mere om FCE her

Cambridge niveauer SKE
Cambridge Engelsk skovlund efterskole

Fransk

Et af verdens måske smukkeste sprog! 

Fransk er et af de europæiske sprog, som er sværest at lære sig selv, da udtalen ikke stemmer meget overens med stavemåderne.  
Her på efterskolen får du muligheden for at arbejde videre med dine franskkundskaber, under kyndig vejledning af vores professionelle underviser. 
Vi tager udgangspunkt i dit niveau, og tager dig hele vejen til Paris… eller i hvert fald til eksamen.  

Fransk tilbydes som prøvefag i FSA/FS10, under forudsætning af, at du har fulgt franskundervisningen i dit skoleforløb, og at der er nok tilmeldte på holdet. 

Spansk

Kommuniker med over 500 millioner i verdenen! 

Spansk er meget eftertragtet blandt vores elever, måske fordi det er verdens 4. mest talte sprog. 
På skolen tilbyder vi derfor spansk for begyndere, så du kan lære de basale vendinger, få et indblik i kulturen og snuse til den spanske passion. 
Den spanske lidenskab er smitsom. Når du først kommer i gang med at lære spansk, vil du hurtig se, hvor nemt og sjovt det faktisk er. 

Mød verden med et ¡Hola! 

Lær spansk på Skovlund Efterskole
Sprogundervisning SKE

Tysk

Det mest talte sprog i Europa!

Tysk er nærmest et must at kunne, når man bor i Danmark. Ikke blot fordi at Tyskland er vores tætteste nabo, og sproget er godt at kunne i en hverdagssituation. Men også fordi det åbner op for mange jobmuligheder har i landet, og ikke mindst, en masse nye eventyr blot få timers kørsel herfra.

Selvom det jo altid er en ressource, at kunne flere sprog. Forsøger vi her på Skovlund Efterskole, at inddrage nye relevante emner og autentiske møder med sproget, så du får syn for potentialet i Tyskland og i det at kunne tale sproget.