Rejser Skovlund Efterskole London
Rejser Skovlund efterskole

Rejser

Vil du med på eventyr?

På vores rejser får du unikke muligheder, for at øge dit kendskab til andre lande og deres kulturer, samtidig med at du styrker dine sprogfærdigheder og people skills. 
Sammen med gode kammerater, kommer du til at udforske nyt terræn, rykke grænser og få én på opleveren. 

Du har mulighed for at komme med på følgende rejser:

+ løbende rejser i forbindelse med internationale projekter 

Afrika flag

Sydafrika

Fællesrejse for alle 

Den store fællesrejse går til Sydafrika. Her kommer du til at opleve den sjove og betagende side af landet, med vilde dyr og vild natur. 

Du møder også lokalbefolkningen og stammefolket. Og med ekskursioner til børnehjem, slumområder og museer, får du syn for den kulturelle og historiske side. 

Et møde for livet 

Afspil video om Rejser med skovlund efterskole
UK flag

England

Rejse for ICS-klassen og 10. klasse

Vælger du vores internationale klasse eller 10. klasse, vil du at opleve det ægte England. 
Udover at vi besøger mange af “must-see” seværdighederne, kommer du nemlig bag om turist-kulisserne og hjem i de engelske stuer. 

Du indkvarteres hos en privat værtsfamilie og kommer til at opleve deres hverdag, kultur og mad. 
Derudover kommer du med på skolebesøg i både London og Cambridge områderne, hvor du deltager i undervisningen og møder en masse spændende peers’. 
Så der bliver rig mulighed for at få forfinet dine sprogfærdigheder, delt kultur og udvekslet historier.  
Og hvem ved, måske får du også nye kontakter eller venner med fra rejsen. 

Vi oplever typisk

Rejser Skovlund Efterskole London

Italien

Rejse for ICS-klassen og 10. klasse

For vores internationale klasse samt 10. klasse, går turen også til det skønne og kulinariske Italien. 
Her har vi udveksling med elever fra Cremona og ligesom med turen til England, indkvarteres du hos en værtsfamilie og bliver en del af deres hverdag. 

Måske er du så heldig at ‘Mamma’ sidder og vinker til dig på altanen, når du kommer hjem fra dagens skolebesøg. Måske får du lov til at smage hendes “Pasta Shuta” – secret family recipes, selvfølgelig. 
Uanset, gør vi meget ud af, at du oplever det autentiske Italien, kulturen og ikke mindst folket.  
ICS-rejserne har til formål at udfordre din nysgerrighed, åbenhed og selvfølgelig være lærerige, samt skubbe til dine sprogkundskaber. 

Vi oplever typisk 

Skovlund Efterskole i Italien

Andre rejser

Udover den store fællesrejse, deltager vores andre klasser jævnligt i forskellige udvekslings- og internationale projekter. Disse skifter fra år til år, alt efter interesse og muligheder. 
Tidligere har vi haft elever på udveksling i Finland, Letland og Litauen. 
Og gennem “European Parliament Ambassador School programme” (EPAS), havde vi sågar en klasse i Strasbourg for at opleve livet som EU-politiker. 

I løbet af de seneste år har vi haft fornøjelsen af at udforske to bemærkelsesværdigt forskellige, men lige så fascinerende lande: Finland og Litauen. Vores rejser til disse destinationer har ikke blot givet os mulighed for at opleve deres unikke kulturer og landskaber, men også at skabe minder, der vil vare livet ud.
Fra Finlands betagende naturskønheder og sauna-kultur til Litauens historiske byer og gastronomiske overraskelser har hvert land tilbudt os enestående oplevelser, der har beriget vores forståelse for Europas mangfoldighed.

Se også noget om