Gaming-SKE
E-sport sjov SKE

E-sport

Vil du tage din gaming til det næste niveau?

Med vores E-sport linje får du mulighed for at få et frirum til at udvikle dine evner indenfor E-Sportens stadigt voksende univers.

Uanset om du sigter efter en plads på Astralis, eller bare nyder at fragge noobs med en mus i hånden, så er dette faget for dig.

Vi tager først udgangspunkt i CS:GO og i at få opbygget teamets ‘basic skills’. Men også andre spil kommer med i rotationen, i rejsen mod den professionelle scene.

Sammen med den almindelige undervisning, vil der også være weekendture til større LAN-arrangementer, med rig mulighed for at teste holdets evner.

0%
Skills
0%
Mental
0%
Fysisk

Styrk din gaming score i E-sport

Afspil video om E-sport

Hygge og Headshots

I faget lægger vi vægt på koordination, kommunikation og sociale kompetencer. At udvikle evner og en sund gamingkultur med fokus på kost, fysisk og mental træning.

Men vigtigst af alt, er måske fokus på fællesskabet, på hyggen med hinanden, og på at få opbygget et velfungerende team der kender hinandens styrker og svagheder. Og måske et hold der kan gå hele vejen til Pro?

Faciliteter

E-Sport linjen har HQ i eget anneks, tilbagetrukket fra resten af skolen, fri for forstyrrelser. Her er et gaming setup med 15 stationer og et lille loungeområde.

E-sport lokale SKE

Jeg har længe haft en interesse for at spille computerspil og jeg ville gerne prøve at spille lidt mere competitive, så derfor valgte jeg 'E-Sport'... Jeg har lært meget om FPS og om holdspil ... Det fedeste er at spille sammen med andre.
Mads
Mads Piepgrass Justesen
9. klasse