Crossfit SKE

Crossfit

Har du lyst til at være aktiv, og er du vild med fysisk træning?

Crossfitlinjen er for dig der brænder for god motion, høj puls og fede aktiviteter sammen med andre unge mennesker.
Under kyndig vejledning af vores engagerede instruktør, får du mulighed for at praktisere crossfitteknikker og varieret træning, som er med til at forbedre styrken i hele kroppen.
Du behøver ikke at have dyrket crossfit eller styrketræning før, det eneste du har brug for, er vilje og gåpåmod.

0%
Skills
0%
Mental
0%
Fysisk

Styrk din krop på flere måder med crossfit

Crossfit

Fed træningsform der får både sved og smilet frem

Crossfit er en populær træningsmetode, hvor man udfører en bred vifte af øvelser, der imiterer de bevægelser, som man foretager sig i hverdagen.

Det kan være alt fra løb, hop, løft, skub, træk og kast i en intensiveret form i korte intervaller.

Fordelen ved denne funktionelle træning er, at den både involverer mange led og muskelgrupper og samtidig er alsidig og udfordrende.

Linjefaget er for alle uanset niveau og fysiske udgangspunkt. Og da det handler om at bruge sin egen krop og enkelte redskaber, vælger man også selv hvor meget man giver sig i hver øvelse.

Trænings­faciliteter

Crossfitlinjen har base i “Hallen”, som er vores idrætshal, der er opdelt i et stort floor space og et åbent fitnessområde med cardioudstyr og styrketræningsmaskiner.

Derudover forgår træningen, til tider, også ude under åben himmel. Hvor terrænet og naturen inddrages som del af træningen.

Jeg har valgt crossfit fordi jeg altid har syntes at jeg burde være mere aktiv, fordi jeg altid har været meget doven ... Men jeg vil sige, at jeg er kommet i god form. Vores lærer har presset godt på, så derfor når man lidt længere ... Det er meget sjovt, det er virkeligt hårdt jo', men meget sjov fordi vi har en sjov lærer.
Caroline
Caroline Elkjær Sigl
10. ICS klasse